DMedia Channel

Tech News | Reviews | Tips by DirectDMedia

Pixel 8 Pro Tertiris Dengan Pandangan 360°

Anda boleh melihat rekaan Google Pixel 8 Pro dengan 360-degree simulator oleh Google yang boleh diakses secara atas talian. Ia membolehkan anda memusingkan peranti dan menunjukkan rekaan dari pelbagai sudut termasuk sensor dan juga port. Simulator itu menunjukkan sensor suhu baru di belakang peranti bersebelahan dengan kamera dan tiga warna untuk telefon.

José Rubén dan Mishaal Rahman berkongsi simulator itu di X selepas menjumpainya. Google tidak memberikan pautan ke laman web itu, tetapi anda boleh mengaksesnya dengan menaip nama telefon dalam URL mana-mana simulator Pixel lama. Mungkin ada orang yang terjumpa laman web itu sebelum ia bersedia.

Emulator itu tidak menunjukkan spesifikasi penuh Pixel 8 Pro, jadi mungkin ada lebih banyak tirisan pada bulan depan. Selain itu, simulator Pixel 8 biasa juga tidak ada dalam talian lagi.

Lakaran Google menunjukkan bahawa Pixel 8 Pro masih mempunyai slot kad SIM. Telefon ini ada dalam tiga warna: Soft Blue, Sandy “Porcelain,” dan Black. Lakaran itu mempunyai widget biasa Google dan “at a glance” widget yang kemungkinan tiada perubahan yang banyak pada skrin utama dia.

Sumber: The Verge