DMedia Channel

Tech News | Reviews | Tips by DirectDMedia

Dua Foldable Smartphone Bakal Diperkenalkan oleh HONOR di IFA 2023

Masa untuk foldable smartphone akan tiba pada akhir tahun 2023. Sebuah foldable smartphone dari OnePlus dijadualkan untuk dilancarkan pada akhir tahun dan HONOR telah mendedahkan bahawa ia akan memperlihatkan bukan satu, tetapi dua foldable smartphone pada acara pelancaran IFA 2023.

HONOR Magic V2, antara salah satu peranti, pertama kali dibuat di China pada bulan Julai 2023. Ia mempunyai ketebalan 9.9mm, yang hanya 1mm lebih tebal daripada Galaxy S23 Ultra, dan berat hanya 231g, menjadikannya foldable phone gaya tablet yang paling nipis dan ringan yang ada di pasaran sekarang.

Sebuah lagi model baru yang tidak bernama yang juga sebuah foldable phone dijangka akan diperkenalkan oleh HONOR pada IFA 2023. Walaupun tidak ada spekulasi atau khabar angin mengenainya, tidak mustahil bahawa sebuah foldable phone gaya flip akan dikeluarkan. Jenis telefon lipat seperti ini adalah yang paling banyak digunakan dan mempunyai jumlah penjualan unit yang tertinggi.

Pengenalan HONOR di IFA 2023 dijangka menjadi acara penting bagi perniagaan. HONOR telah membuat langkah besar dengan mengumumkan dua telefon pintar lipat baru. Pasti akan jadi lebih menarik untuk dilihat bagaimana syarikat ini akan bersaing dengan pesaingnya dari Samsung dan pengeluar lain.